سفارش تبلیغ
صبا ویژن

روش های تحلیل پرایس اکشن چیست

 

روش های تحلیل پرایس اکشن به شما کمک می کنند تا بتوانید برای اردر گذاری و تعیین نقاط ورود و خروجی اقدام کنید. در ادامه می خواهیم علاوه بر آشنایی با پرایس اکشن، به برخی از روش های تحلیل آن بپردازیم و شما را با سوالات مهم آن نیز آشنا کنیم.

روش پرایس اکشن چیست؟

پرایس اکشن، یکی از روش های تحلیل بازار از طریق الگوهای قیمتی است که بر روی محدوده های مهم و حرکات قیمت ها تمرکز بیشتری دارد. این نوع روش معاملاتی بسیار جذاب بوده و می تواند در بازارهای مالی مختلف اعم از ارزهای دیجیتال، بورس، رمزارزها و نیز فارکس استفاده شود. در این شیوه تحلیل برخلاف روش تحلیل تکنیکال، از ابزارهای مختلفی استفاده نمی شود. به همین خاطر، چارت قیمتی همواره خلوت است و در آن چیز خاصی وجود ندارد. بعضا ممکن است از اندیکاتورهای ساده ای همچون میانگین متحرک استفاده شود.

روش های تحلیل پرایس اکشن، یکی از انواع استراتژی هایی هستند که می توانید برای تحلیل های کوتاه مدت از آن استفاده کنید. این نوع روش تحلیلی، می تواند برای نوسانات قیمت به کار گرفته شده و با تعیین نقاط ورود و خروج، قابل اعتماد باشند. در تحلیل های پرایس اکشن، فاکتورهای مختلفی درنظر گرفته می شوند که از جمله آنها می توان به اندازه نسبی، شکل، موقعیت و حجم نمودارهای میله ای اشاره کرد.

همچنین یکی دیگر از روش های استفاده از پرایس اکشن، استفاده از آن برای بدست آوردن اندیکاتورهای تکنیکال است. شما می توانید به کمک این روش ها، یک نوع نظم موجود در حرکت قیمت ها را با روش های تحلیل پرایس اکشن بیابید. حال که به صورت اجمالی با این موضوع آشنا شدیم، بهتر است راجع به روش های آن صحبت کنیم.

روش های تحلیل پرایس اکشن کدامند؟

استفاده از تکنیک ها و روش های تحلیل پرایس اکشن، می توانند به شما کمک کنند تا بتوانید قیمت های دقیق برای ورود تعیین کنید. برخی از روش هایی که می توانید از آن ها کمک بگیرید عبارتند از:

  • نواحی عرضه و تقاضا: اگر معامله گر بازارهای مالی هستید، می توانید از تحلیل پرایس اکشن برای تعیین نواحی عرضه و تقاضا استفاده کنید. این کار با یک نگاه در بخش نواحی عرضه و تقاضا درنظر گرفته می شود و معادل همان محدوده های حمایت و مقاومتی است که در تحلیل تکنیکال یاد گرفته اید. با این حال توجه کنید که نواحی عرضه و تقاضا در پرایس اکشن، یک سطح و عدد نیست. بلکه از آن به عنوان یک محدوده یاد می شود. این کار می تواند با تعیین یک ناحیه که ریزش سریع اتفاق می افتد و مشخص نمودن یک بازه قیمتی از آخرین کندل صعودی تا بیشترین قیمت قبل از ریزش انجام شود. این بخش، سطح عرضه را نمایش می دهد. برای یافتن سطح تقاضا، می توانید از مدل معکوس این روش استفاده کنید.
  • پیوت های قیمتی: مورد دیگری که می توان در این بخش به آن اشاره کرد، روش استفاده از پیوت های قیمتی است که می تواند شامل نقاطی باشد که قیمت از آنها باز می گردد. این روش در مدل های بروز روش های تحلیل پرایس اکشن بیشتر از سبک تکنیکال کلاسیک کاربرد دارد و به همین خاطر می توانید از آن در تحلیل ساده تر روند استفاده کنید. در این روش، یک پیوت قیمتی زمانی ایجاد می شود که 3 کندل در یک جهت پیش رفته و با ایجاد یک سقف یا کف، به همان اندازه در جهت مخالف 3 کندل حرکت کند. در این حالت بهتر است توجه کنید که کندل ها باید با توجه به نوسانات جاری در بازار، اندازه مناسبی داشته باشند. همچنین شما می توانید از اندیکاتورهای ATR نیز در تشخیص درست روند استفاده کنید تا روند قیمتی به درستی تعیین گردد.
  • نمودار شمعی پین بار: در این مدل، می توانید از دو قسمت وارد معامله شوید که بخش اول، محدوده زیرین سطح 50 درصدی کندل (کم ریسک) و بخش دوم، ورود و اردر گذاری در چند سطح بالاتر از قسمت High کندل است. توجه به ویژگی های کندل پین بار مهم است. در این حالت، باید سایه بلند حداقل سه برابر بدنه کندل بوده و سایه کوچک نباید به اندازه ده درصد سول کندل باشد.
آشنایی با روش های تحلیل پرایس اکشنآشنایی با روش های تحلیل پرایس اکشن

دیگر روش های تحلیل پرایس اکشن

برخی دیگر از روش های تحلیل پرایس اکشن که می توان در این بخش به آن اشاره کرد، به شرح زیر می باشند:

  • نمودار شمعی اینسایدبار: در این حالت، شاهد دو کندل هستیم که اولی کندل مادر و دومی کندل فرزند یا اینساید است که معمولا در محدوده کندل مادر قرار می گیرد. به اعتقاد بسیاری از کارشناسان، این کندل نشان دهنده حالت استراحت بازار و شروع به انقباض شدن آن است که می تواند از اهمیت بالایی برخوردار باشد. شما می توانید از این مدل از روش های تحلیل پرایس اکشن، زمانی استفاده کنید که شکست قیمتی در جهت روند رخ دهد. روندی که جهت و مومنتوم آن آن مشخص باشد.
  • کندل برگشتی: یکی دیگر از متدهایی که می توان از آن به عنوان روش های تحلیل پرایس اکشن استفاده کرد، تشخیص کندل برگشتی است. در این حالت، شما می توانید از بازگشت روند اطلاعاتی را به دست آورده و در جهت خلاف روند معامله کنید. شرایط این کندل در روند نزولی بدین صورت است که یک کندل صعودی ایجاد شده که کف آن پایین تر از کندل قبلی بوده و سقف آن بالاتر از کف کندل قبلی بسته شده است.
  • الگوی Exhaustion Bar: شما می توانید در این الگو، یک کندل را مشاهده کنید که با یک گپ نسبت به کندل قبلی باز شده و در جهت خلاف روند با قدرت خوبی بالا آمده است. به عنوان مثال در خلاف روند نزولی، یک کندل صعودی باز می شود. حال قسمت High نزدیک به سقف ای کندل بسته می شود. دقت کنید که در این حالت، گپ بین دو کندل پر نمی شود. تصویر این کندل را در شکل زیر مشاهده کنید.
آشنایی با دیگر روش های تحلیل پرایس اکشن

پرسش های متداول

برخی از پرسش هایی که می توان در این مقاله به آن پرداخت عبارتند از:

  • بهترین روش های تحلیل پرایس اکشن چیست؟

به طور کلی، شما می توانید از روش هایی که نرخ موفقیت بالاتری دارند به عنوان بهترین روش های تحلیل در این سبک یاد کنید. این روش ها ممکن است در تایم فریم ها و نماد های مختلف، متفاوت عمل کنند.

شما می توانید برای آموزش پرایس اکشن، از طریق لینک زیر برای ثبت نام در دوره اقدام کنید.