حجم معاملات چیست؟ و چگونه میتوانیم از آن استفاده کرد
حجم معاملات عبارت است از تعداد واحدهای معاملهشده در یک بازار در طی یک دوره معین. منظور اندازهگیری تعداد واحدهای یک دارایی است که در طی دوره مذکور دستبهدست شدهاند.
هر تراکنش از یک خریدار و یک فروشنده تشکیل یافته است. زمانی که این دو در مورد یک قیمت خاص به توافق میرسند، تراکنش از طریق تسهیل مبادله ثبت میشود. سپس این اطلاعات برای محاسبه حجم به کار میرود.
حجم معاملاتی را میتوان به هر دارایی معاملاتی همچون سهام، اوراق قرضه، ارزهای فیات یا رمز ارز ها اختصاص داد. برای مثال، اگر آلیس 5 BNB را با قیمت 20 دلار برای هر یک به باب بفروشد، حجم این تراکنش میتواند با توجه به اینکه نحوه تخصیص حجم معاملاتی 100 دلار یا 5 BNB باشد.
منظور این است که برای مثال برای یک سهام، به تعداد سهامی اشاره دارد که در طی یک دوره مشخص معاملهشدهاند. ازاینرو، اگر 100 سهم در یک روز معاملاتی معامله میشود، حجم روزانه سهام برابر با 100 سهم است.
معامله گران از اندیکاتور حجم بهعنوان راهی برای درک بهتر قدرت یک روند مشخص استفاده میکنند. اگر نوسانات قیمت با بالا همراه باشد، شاید اینگونه بیان شود که نوسان قیمت اعتبار بیشتری دارد. برعکس، اگر نوسان قیمت با حجم معاملاتی پایین همراه باشد، نشانگر ضعف روند اصلی است.
سطوح قیمت با حجم معاملاتی بالا در گذشته، میتوانند به معامله گران کمک کنند تا بهترین نقاط ورود و خروجی که برای یک معامله خاص میتوان در نظر گرفت را شناسایی کنند.
معمولاً یک بازار صعودی با افزایش حجم روبرو است که نشانگر تمایل
ادامه مطلب...حجم معاملات چیست؟ و چگونه میتوانیم از آن استفاده کرد